Bericht versturen
Contacteer ons
Tom Zhao

Telefoonnummer : 13862392327

WhatsApp : +8613862392327

Omatei Mechanical And Electrical Equipment Co., Ltd

Omdat specifiek, zo professioneel

Met integriteit, het Werk praktisch

  • Omatei Mechanical And Electrical Equipment Co., Ltd
  • Omatei Mechanical And Electrical Equipment Co., Ltd
  • Omatei Mechanical And Electrical Equipment Co., Ltd
  • Omatei Mechanical And Electrical Equipment Co., Ltd
  • Omatei Mechanical And Electrical Equipment Co., Ltd
  • Omatei Mechanical And Electrical Equipment Co., Ltd
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Handelsmaatschappij
Merken Omatei, NTH, Aantal werknemers 100~120
Jaarlijkse omzet 10,000,000-12,000,000 Opgericht Jaar 2005
Export pct 50% - 60%
Inleiding

Ongeveer Omatei-bedrijf

Is het Mechanische en Elektromateriaalco. van Kunshanomatei, Ltd gespecialiseerd in precisie productie meer dan tien jaar. Wij veroorzaken diverse soorten zachte kaken die met klemmen die in hoge precisie hydraulische macht van Europa en van Amerika of van China Enz. de klemmen van de de ook worden gemaakt en handklemmen, en andere speciale niet standaardinrichtingsproducten op CNC werktuigmachines kunnen worden aangepast.
Onze productie
Voor klemkaken, hebben wij standaardtandingshoogte van zachte kaken zoals 1.5x60°, 1.5x90°, 2.5x90°, 3.0x60°, 1/16x90°, 3/32x90°, kan de Niet genormaliseerde specificatie volgens de verschillende vraag van klanten worden gemaakt, kunnen wij aluminium ook produceren, nylon, messings en roestvrij staal heeft de materiële kaken, Ons bedrijf zachte kaken van de avondmaal de lichte legering die het gewicht slechts één derde regelmatige types is ontwikkeld, kan dit product niet alleen misvormingskwestie van het dunne werkstuk van de muurbuis tijdens het het vastklemmen proces verhinderen, maar verbetert effectief middelpuntvliedende kracht ook van de klem.

Voor hydraulische machtsklemmen, hebben wij de standaardklem van de specificatiemacht en de roterende cilinders gemaakt, kan onze het lichaamsnauwkeurigheid van de machtsklem binnen 0.01mm samenkomen, zijn de starheid en dragen van weerstandskwaliteit zeer goed. De kostenprestaties zijn zeer concurrerend. Voor speciale gebruikende klemmen, hebben wij ringsklemmen, indexklemmen, rolklemmen, klemmen met ingebouwde cilinders, de klemmen van de speldas, verleent ons bedrijf ook OEM en de ODEdienst op klemmen en roterende cilindersproducten
Wij veroorzaken en verkopen levende centra, vises, roterende lijst, zelf centreer regelmatige rust, niet genormaliseerde klemmen, t-Noot, harde kaken, kaak boring ringen, adapterplaten, BT-trekkrachtnagels, de ring van ER, ook malende klemmen, en vele toebehoren van hulpmiddelenmachine.

Kwaliteitsborging

Ongeveer de kwaliteitsborging, beloven wij onze geïnspecteerde producten 100% en 100% kwalificeerde alvorens uit, in het geval van kwaliteitstekorten vóór klant het gebruiken, koper te verschepen zou moeten Omatei binnen een week meedelen na het ontvangen van het, is Omatei de oorzaak van de vrachtlast van het terugkeren en het opnieuw versturen. De koper zou de goederen stevig moeten verpakken voor het terugkeren van vervoersveiligheid. Als kopersbehoefte die in andere goederen v3o3or gebruik veranderen, wij kunnen met dit op de voorwaarde van koper akkoord gaan die al vrachtkosten betalen.
Bedrijfdoelstelling
Om u te verstrekken is de professionele oplossing van de producten van de klemreeks, uw tevredenheid onze verantwoordelijkheid en motivatie.

Geschiedenis

Kunshan Omatei Mechanisch en Elektromateriaalco., Ltd was stablished in 2007, dat in precisie productie meer dan tien jaar is gespecialiseerd. Wij veroorzaken diverse soorten zachte kaken die met klemmen die in hoge precisie hydraulische macht van Europa en van Amerika of van China Enz. de klemmen van de de ook worden gemaakt en handklemmen, en andere speciale niet standaardinrichtingsproducten op CNC werktuigmachines kunnen worden aangepast.

Wij hadden met vele grote bedrijven zoals Kitagawa en SMW Autoblock en Schunk en Hainbuch en Autostrong en Chandox en Tonfou etc. in China samengewerkt.

Dienst

Wij voorzien u de betere kwaliteit van betere en concurrerende prijs.

Wij waarborgen ons kwaliteit en de dienstzelfde dat wij bevestigden.

Wij kunnen ook klanten helpen om andere goederen te kopen om combinatie het verschepen te maken.

Wij voorzien u van professionele productie, kwaliteits eerste producten.

Wij voorzien u van professioneel ontwerp van innovatieve producten

Uw vereisten is onze verantwoordelijkheid

 

Ons Team

Ons bedrijf bestaat uit Verkoop en R&D en Technisch en Productie en QC en Logistische afdelingen, werken wij hard en steunen elkaar en verenigen ons aangezien één, ons doel onze productie van goede kwaliteit van betere prijs aan onze klanten moet voorzien.